Z řad podvodníků

Z řad podvodníků

Anotace: -

Mám tíživý pocit na hrudníku
Jsem polapen v síti podvodníků
Jsem polapen v iluzi a klamu
Ven už se asi nikdy nedostanu

Mám pro lásku jen hanlivá jména
Ty křičím jen tak- nezaobalená
Proč nemůže jít vše jednoduše
Proč ve dvou tělech jsou taky dvě duše

Lež žádnému vztahu neprospívá
Dva- ti jsou ve hře třetí se jen dívá
Lež najde si vždycky sto důvodů
Proč vrazit do tě kudlu při rozchodu

Čas ten to má prý po čase zpravit
Tvůj žal ho však umí pozastavit
Mám tíživý pocit na hrudníku
Tvůj čas stojí- já jsem z řad podvodníků.
Autor Bolder, 19.02.2011
Přečteno 262x
Tipy 6
Poslední tipující: Anjesis, labuť, Sladkalu, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí