Pohádková

Pohádková

Anotace: ..

Hluboko. Na pasece v lese.
Chci, ať mě políbíš.
Vzduch láskyplný se zde nese.
Člověk pobluzený-jen přivoníš!

V chaloupce se zabydlíme.
Celé z cukru, provoněné medem.
Dlouhé dny se milujeme,
náš vlastní sen si tady vedem.

Láska,láska a fajn bytí.
Stale se tu smějem spolem.
Skřítcí nám dům uklidí.
Víly uklidí dům kolem.

Každý den tu. Já a ty.
Aspoň na chvíli si tak chci žít.
Vařít štěstí a jiné dobroty.
S tebou tančit, zpívat, bdít.

Ach já blázen bláhový.
Než já je moje láska větší.
Musím žít teď, zde a tady.

Lásko? Tento svět mi nesvědčí.
Autor Thesssinka, 23.02.2011
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč bych nemyslela??

23.02.2011 16:52:00 | Thesssinka

to snad nemyslíš vážně?!

23.02.2011 16:51:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí