Zosobněná droga, těší mě

Zosobněná droga, těší mě

Anotace: Poznat. Zamilovat se. Doufat v lásku. Propadnout zoufalství. Snažit se odpoutat. Nemoci se odpoutat. Spokojit se s (ne)láskou. Zvyknout si. Získat lásku. Zhroutit se štěstím. Být odvrhnut jako slabý článek.

Byl jsi mou drogou.
Opojný. Návykový. Nedostatkové zboží.
*
Malými dávkami tebe jsi mě uváděl do extáze.
Pak jsi se vždy ztratil z dohledu.
Na chvíli.
Byl jsi zpět jen co odezněly abstinenční příznaky
/jak taktické...
*
Uběhlo snad sto let.
(neopětovaná láska se vleče...)
A stalo se nemožné.
*
Řekl jsi, že mě miluješ.
A to byla zlatá žíla, která mě zklátila k zemi.
Vystřízlivěl jsi z lásky a spálil mě pohledem.
Přece se nebudeš zaplétat s feťákem...
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Actafool, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí