Píseň smutného muže

Píseň smutného muže

Anotace: ...

Sedím tady a chvěji se
pro tuto směšnou chvíli
za zvuku zmatených tónů
které tu ještě zbyly

V rukou svírám prázdnou láhev
bez vína se těžko žije
beze slov však ještě hůře
srdce zničí agónie

Toto jsme již jednou žili
rozbitý rám bez obrazu
holé stěny holé snění
zbité ruce bez obvazu

Není kdo by rány svázal
není kdo byl by tu
sedím ležím lomím ruce
v zoufalém pocitu
Autor Dreamer.Z, 03.03.2011
Přečteno 309x
Tipy 11
Poslední tipující: Emmelia, Psavec, Taffe, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, NikitaNikaT., adida
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Textt je poeticky slušný,spíš mě trápí ty hrubé chyby co se v něm vyskytují.

04.03.2011 08:00:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí