Ticho, co je v nás.

Ticho, co je v nás.

Anotace: Některé okamžiky bych si chtěla prostě schovat, jako staré fotografie a pak na ně vzpomínat až zestárnu.

Tvé tisíceré díky schovám si pod polštář
a do šperkovnice schovám si tvůj hlas
schovám si i to ticho v nás

tvůj pohled vložím do krabičky s šitím
tvoje existence je mým vnitřním bytím.

schovám si tvůj úsměv
a schovám si i tu chvíli
kdy zastavil se čas
a bylo ticho pod, nad i v nás

a chtěla bych si schovat i tvůj dotek
když chtěl si mi pozdrav dát
a bylo zase ticho kolem nás

chtěla bych si schovat tebe
tu největší z přírodních krás
a schovat si i to ticho, co je v nás.
Autor Metal Lady, 06.03.2011
Přečteno 391x
Tipy 8
Poslední tipující: Hopsinka, Matsuyama Tatsuko-chan, Annie the wolf, nerozhodná holka v mezidobí bez majáku, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná... ST!

30.03.2011 17:24:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí