Kdo rozezní mě?

Kdo rozezní mě?

Anotace: Komu věnuji své city?

Visím jako zlatý,

lesknoucí se gong

v průvanu

všednodenních chvil.

Visím tady a chvěju

se ode dne,

kdy jsi mne opustil.

Možná, že uslyšíš

mé tiché vibrace

dřív, než se začnou

do ticha vytrácet...

Dřív, než někdo další

zvedne palici

a pak rozezní mě!

Zním kovově silně,

až se chvěje země!
Autor Hana Trnková, 28.01.2006
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vážně super...lehce čtivé dobré verše... stoprocentní dílko

28.01.2006 14:39:00 | Palička

no je vidět, Hani, že Tvá díla visí vysoko nad průměrem většiny děl. Blahopřeji

28.01.2006 10:24:00 | Saummur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí