Kde jsi můj pane?

Kde jsi můj pane?

Anotace: Hledám tě stále...

Kde je můj vyvolený?
Myslela jsem stále,
že on je ten pravý,
ale po čase,
byl konec nečekaný.
Já jím nemilovaná,
usedavě plačíc,
čekala jsem na vysvobození.

Nyní jsem poznala dva muže,
jeden mi píše,
druhý je zastřen tajemstvím...
Čekám který je ten pravý.
Zda-li je to jeden z nich?

Nechci prožít znovu zklamání,
vždy přijde zamilovaní
poznání...
A pak konec?
Panebože dobřej mi lásku..
Autor Taya, 08.03.2011
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí