Láskovrah

Láskovrah

Anotace: O svých pocitech mluvím málokdy... Jejich sdílení je pro mne příliš intimní... Tato báseň je vyjádřením mých nejniternějších pocitů a emocí které právě prožívám, poskládaných do slov. Kdo má porozumět, porozumí... Život je krásný. S pokorou děkuji za vše!

LÁSKOVRAH

Tak lásko, proč mlčíš
Už neznáš mojí řeč
A hladíš kůži vlčí
A otevíráš klec

V srdci pusto, prázdno mám
Oheň zhasnul, popel vysypán
Bože jak smutno, smutno je mi
Když obraz můj dál kreslí jiný pán

Jak přežít tu lásku co v sobě mám
Jak spojit ty dva světy na jedné planetě
Uprostřed cesty si odpovědi hledám
Kolik jen lásky či jedu může být ve větě

Dva jazyky v jedné řeči
Nešťastně šťastný s tebou a sám
S mou zbytečnou touhou co sama si brečí
Jak Láskovrah si připadám

Je po všem, je tu výprodej
Laciného zboží plný krám
Místo štěstí beznaděj
Ví bůh, že tohle nehledám

Teď tělo jsem však bez duše
Ta schránka co zbyde z ní prach
A tak jdu se zas opít vztekem
Přitom životem projít chtěl jsem s tebou

A umřít s láskou. Věkem…
Autor deadweb, 10.03.2011
Přečteno 425x
Tipy 6
Poslední tipující: kokyno, NikitaNikaT., Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolava basen,bolava slova,vse jednou břeboli a laska najde si te znova....
Ps:vítej u nas)))

15.03.2011 21:53:00 | kokyno

Vítej na Liter.cz!

15.03.2011 06:19:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí