Zlodějka

Zlodějka

Anotace: Odsoudil jsem ji na doživotí.

Tiché kroky znějí nocí
to přicházíš mé srdce krást
sláb se krčím bez pomoci
přemáhá mne slast

Pohladíš mne po vlasech
přitiskneš se rozechvělá
zdá se mi o štíhlých pasech
jsi odhodlaná, smělá

Sama se mi nabídneš
nemám sílu odmítnout
před očima mi blikne fleš
sám chci tobě podlehnout

Zkoumám tvoje místa tajná
nevěřím si, v lásce tápu
moje snahy - věc je marná
že čekala's víc teď už chápu

Ďábel ve mně našeptává
pusť se do ní, co se vejde
vždyť ona se ti přece vzdává
společnou řeč s tebou najde

Bůh byl s námi nebo Satan
do vchodu jsem vešel k ní
marně v duši díru látám
vzala si ji ...

A já? Byl s ní!
Autor Tik, 10.03.2011
Přečteno 369x
Tipy 21
Poslední tipující: Zasr. romantik, Romana Šamanka Ladyloba, Anjesis, Gabrielle, Maryje..., Azure angel, NikitaNikaT., René Vulkán, šuměnka, la loba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mno, tak tohle se Ti náramně povedlo... svůdné a láskyplné, vášnivé. ST!***

06.04.2011 20:52:00 | NikitaNikaT.

hladící básnička

04.04.2011 13:29:00 | René Vulkán

krásná loupež v nočním tichu¨
kdy jen dech ji prozradí
a ty v strachu chutnáš příchuť
a že krade - nevadí...:)

25.03.2011 13:44:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí