Astron..

Astron..

Anotace: aut.. CAPCOM - Capsule Communicator v riadiacom stredisku letov

Astronautické inžinierstvo
študujem diaľkovo, ako inak
zvládam netopierie prvenstvo
suplovať pohon, byť rýchly prízrak

bipropellant s tekutým H-áčkom
alebo hybridných rakiet mixy
s pozitívnym pretlakom, hračkou
ťažiska, v nádržiach chem-elixír

výbušný, mojím tromfom nie je
turbopúmp režim môže byť zradný
spolieham sa iba na srdce, hreje
kvapalný pohon má mimoriadny

s airbreathing oxidizérom pľúc
CAPCOM-a potrebujem na Zemi
v collision avoidance len dotknúc
sa Ťa nadiaľku.. (dotyk je nemý)
Autor Petbab, 12.03.2011
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mbonita, Marcone, Květka Š., slnečnica, Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

spolieham sa iba na srdce, hreje
kvapalný pohon má mimoriadny

12.03.2011 10:22:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí