Zveršovaný diachrom

Zveršovaný diachrom

Anotace: -

Z rádia melodie
Táhne se jako med
Slazená nostalgie
Zmražená na sorbet

Jas svící promítá
Lovestorry po stěnách
Já slova volím ta
Jež maj být vyřčena

Do hlav nám stouplo víno
Láhev jsme nenačali
V objetí nejbližšího
Jsme se pak milovali

V tu chvíli veškeré
Chyby jsem odpustil
V rozkoši kýžené
Ten krém se rozpustil.
Autor Bolder, 13.03.2011
Přečteno 235x
Tipy 6
Poslední tipující: Maryje..., casla, NikitaNikaT., Alexej, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Závěrečná sloka je perfektní.

13.03.2011 19:30:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí