*** PRO LÁSKU***

*** PRO LÁSKU***

Anotace: ***

*
Chtěla bych umřít pro chvíli
pro trochu krásy světa .
třeba když rodí se krásní motýli
a tančí písně léta.
*
Pro chvíli jarních poupat
co v krásné květy rostou,
pro okvětní lístky růže a jejich
vůni prostou.
*
Chtěla bych umřít pro lásku
pro její duši čistou,
pro chvíle plné objetí
když rty se k sobě tisknou.
*
Chtěla bych umřít pro Tebe
a dát Ti krásy světa,
já umírám ted pro chvíli
kdy láska nerozkvétá…
Autor kokyno, 14.03.2011
Přečteno 473x
Tipy 9
Poslední tipující: tato22, dream in emptiness, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neumírej, ale piš tak krásně dál.. ;)

20.03.2011 21:25:00 | dream in emptiness

***S*T***

14.03.2011 10:56:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí