spevom

spevom

Anotace: ...

spievať chorál do prázdna?
dá sa to
no je to ako nemo kričať na ľudí
akí sú sprostí
s bolesťami brucha
sa pozeráš na prebúdzajúcu sa prírodu
a plačeš
so slzami v očiach
kreslíš na zahmlené okno autobusu
srdiečko
snáď si ho nájde
a dokreslí druhú polku..
Autor maliska, 14.03.2011
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: radexk, René Vulkán, Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí