Něco o lásce a jen málo o přátelství

Něco o lásce a jen málo o přátelství

Anotace: -

Je něco víc nežli láska?
Mačká lidem srdce, aby bila
Jediná, které dovolíme
Aby nám tolik ublížila

Pravá láska nezačíná
Když jednoho dne naleznem
Dokonalý protějšek
ale až onu dokonalost objevíme v něm

není jen pohledem do očí
tím možná právě jen začíná
skutečnou teprve stane se
když dva vidí jedněma očima

Láska je jediné riziko
které si zkrátka zamilují
úplně všichni kolem nás
i ti co jinak neriskují

Ona ta potvora dobře však ví
Že stojí většinou uprostřed děje
Hubu si otvírá na ostatní
Kolem pak všemu se směje

A tak se pustila do přátelství
Proč vlastně i ono je tu?
„Bych pomohlo tam, kde jsi skončila ty“
Řeklo ji přátelsky jedinou větu.
Autor Bolder, 15.03.2011
Přečteno 277x
Tipy 10
Poslední tipující: V.N.Losinský, Hannazka, la loba, Matsuyama Tatsuko-chan, klaris.mertlice, Marcone
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moooc se mi líbí, děkuji za príma počtení

16.03.2011 02:00:00 | ni.va

Básníče, s očima jako tmel... což už jsi na mne zapoměl??? Nehledej lásku, nehledej přátelství. Najdi sám sebe! To ale zebe...

15.03.2011 23:47:00 | Hannazka

Hmmm budu o tom přemýšlet...

15.03.2011 22:28:00 | la loba

zajímavá pointa... krásné :)

15.03.2011 20:12:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí