Až...

Až...

Anotace: Možná jednou, někdy nás to čeká :)

Až jednou chytneš mě za ruku
a vezmeš mě vzhůru k nebi
dáš mi i na Lásku záruku
ta bude zapotřebí

Protože kdo by dnes vůbec chtěl
aby tak přišel zkrátka
že by pak oči jen pro pláč měl
nechám si zadní vrátka

otevřená. Až tedy vzhůru
poletíme ke hvězdám
budu si přát drobností fůru
sepíšu celý seznam

Jeden polibek na dobrou noc
jeden pro hezké ráno
podanou ruku na pomoc
a vše nám bude přáno

Ještě však jeden dotaz máš:
„A co ta vrátka zadní?“
Víš co? Tu zmínku o nich smaž
Nic nezastaví nás, žádní

ničemové, řeknu Ti to své?
to, nač čekáš týdnů pár?
Ne, dnes ne, dobré je i vše zlé
A TY JSI NEJLEPŠÍ DAR.
Autor ajuska92, 15.03.2011
Přečteno 393x
Tipy 5
Poslední tipující: Eresiel, Niky88, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já fakt žasnu,jedna skvělejší jak druhá.opisuju si....no,nemá to chybúú !!!! děkují za požitek při počteníčku

06.07.2011 14:40:00 | Ajka

Děkuji :)))

16.03.2011 15:55:00 | ajuska92

Prima, mně se líbí.

16.03.2011 08:43:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí