Noc

Noc

Anotace: :]

Sbírka: Lucce

Je večer, temná noc.
a ja tiše sním.
Ze chybíš mi moc.
to uz davno vím.

Prázdnota a ticho všude,
chci zas být u tebe.
Až ta chvile přijde,
prinesu ti modré z nebe.

Toužím cítit tlukot tvého srdce,
počítám hodiny, nekonečné vteřiny...
Autor kitah, 16.03.2011
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: hubape
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí