ZDI

ZDI

Anotace: Výkřiky mé duše deroucí se na povrch rudou tekutinou , projevující se nejčastěji sebevražednými ideami , doprovázené nejrůznějšími pocity od viny až po bezmosnost , následovány zoufalstvím.

Sedím a nic nevnímám
v zákrytu čtyř zdí,
kolena svá objímám.
Přemítám a sním.

Zakrývám svou tvář,
jak z očí čiší krev,
jí píšu, že jsi lhář.
Jí píšu po těch zdech.

A do lásky k nenávisti
pak vrývám petice.
Svou duši Bohu odevzdávám...
Nestojí za více.

Tak rudnou všechny zdi
jen pomalu, však jistě.
Tak rudnou všechny zdi
na každičkém místě.

Tu mne zamrazí
a ve zrak sedne mat.
Snad kéž tě omrzí
další po mě lhát!

Má duše již je zdráva.
Má tepna skomírá,
srdce vynechává,
tělo umírá.


Autor Ricarda Haner Lowery, 17.03.2011
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí