Miluju

Miluju

Anotace: ..

Šli jsme spolu za deště,
nespěchali, byli spolu,
řekni co mám dělat ještě,
lhali jsme si celou dobu.
. . .
,,Ať je vám to, či není milé,
měla ho ráda, měl ji rád..."
vždyť jsme oba dva lidé
a máme si co dát.
. . .
Ta slova se mi honí hlavou,
doufám, že mám aspoň šanci malou,
že mě taky budeš chtít,
že spolu pořád můžem být.
. . .
Chci si s Tebou ve tmě šeptat
sladká slova, sladké lži,
měli bysme se sebe zeptat,
nejsme pro sebe přítěží?
. . .
Ty víš, že nejsi,
ty víš, že Tě miluju,
lásku mou vem si,
ničeho nelituju.
. . .
Miluju Tě, opakuju,
to není žádná sladká lež,
snad hořká pravda, opravuju,
vezmi si, co chceš.
. . .
Dám Ti všechno,
i když nemám skoro nic,
chci zas cítit Tvoje teplo,
miluju Tě čím dál víc...
Autor Yuuki-Mono, 18.03.2011
Přečteno 562x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Matsuyama Tatsuko-chan, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné...

18.03.2011 21:23:00 | Admen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí