Vyznání, první báseň

Vyznání, první báseň

Anotace: děkuji za to, že ji mam

v duši mé vládla doba ledová,
v srdci mém probíhala doba kamenná,
lásko tys rozdrtila ten kámen,
rozstála led a rozehřála mou krev,
děkuji ti, jinak by byl semnou ámen,
mohl jsem slyšet zbraní řev,
lomoz kol a slyšet afgánský zpěv.

Místo toho slyšim zvuky hudby,
láká mě opět návrat do Čech,
až mě potká krásný zvuk tvé pusy,
lehnu si z tebou na měkoučký mech,
a budu zírat do tvých krásných očí,
pro které se od teď můj život točí.
Autor moller, 19.03.2011
Přečteno 472x
Tipy 2
Poslední tipující: Jacob P. Verlaine
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nezbývá než souhlasit:)

29.08.2011 19:52:00 | Jacob P. Verlaine

Krásné vyznání...tak to má být*

19.03.2011 07:36:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí