Můra

Můra

Anotace: láska přirovnána k posedlosti můry plamenem

Ty víš jak pohladit,
potěšit na duši.
Jak můru polapit,
což mnozí netuší.

Svádíš mě pohledem,
jak můra si připadám,
zmámená plamenem,
k němu se přikrádám.

Potichu po špičkách,
k tobě se kradu,
stal si se přítelem,
nečekáš zradu.

Však já jsem šelma,
baví mě lov,
uznávám skutky,
na místo slov.

Jsem láskou opilá,
světlem zmatená,
jsem můra v šeru,
plamenem vábená.
Autor pozorovatel, 23.03.2011
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: Marcone, Mbonita, Tamara, Ufonečka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí