Proč?

Proč?

Anotace: psaná v rychlosti....

Proč jen jsem tě neobjala,
když jsem šanci měla,
proč pusu jsem ti nedala,
když příležitost se tu skvěla.
Pročpak jsem se neomluvila,
když jsem chybu udělala,
pročpak jsem to nespravila,
když jsem všechno podělala.
Proč nedokážu být jen kamarádkou,
když mezi námi nemůže nic být,
proč nejsem jako ostatní za ohrádkou,
když chci s klidnou duší žít.
Pročpak jsi tohle musel vědět,
když tajemstvím to mělo zůstat,
pročpak musím jen tak sedět,
když trápení ve mně může vzrůstat.
Proč ten pocit trčí v mé hlavě,
když na kousky mě to trhá,
proč deprese ve mně naskočí hravě,
když naděje se mnou čas mrhá.
Proč já jsem taková, proč je tohle tak,
když změnit to možná jde, avšak nevím jak…
Autor H.I.L., 23.03.2011
Přečteno 281x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeronym., NikitaNikaT., Marcone
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano,je to pozdě...možná to mělo nějaký důvod,ale ten je mi opravdu neznámý... :(

24.03.2011 18:03:00 | H.I.L.

Někdy se zdráháme... a uvědomění poté nás bolí. Však věř, jistě ještě není pozdě. Neviň jen sama sebe... všecko má svůj příčinu, ač je to neúmyslné. ST!*** za vyjádření.

23.03.2011 19:49:00 | NikitaNikaT.

Tohle mi mluví z duše.
Jen......prostě je pozdě:-(((

23.03.2011 16:47:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí