Kino

Kino

Anotace: je to dávno co jsem měla jít s ním a kamarádkou a kamarádem do kina,ale stejně on s tím kamarádem nakonec nemohli takže nic...tohle je snůška mých pocitů před tím...

S čtyřmi kamarádkami do kina,
však čípak je to vina,
jdu s kamarádkou a dvěma kluky,
jeden z nich je on, v hlavě mám hluky.
Mám být sama sebou,
však nohy, ruce zebou,
klepu se a mám strach,
že to bude velký krach.
Bojím se, že to nebudu já,
že se mi to všechno zdá,
že budu tichá a budu navíc
a to by bylo trochu nanic.
Já když ho vidím,
tak po slovech pídím,
oněmím a nemám řeč,
v žaludku motýly a příšernou křeč.
Chtěla bych jen být, tak jako oni,
prohodit spolu pár slov jako loni,
chovat se normálně a být zas sama sebou,
smířena se bavit jen jako kamarádka s tebou…
Autor H.I.L., 25.03.2011
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí