S tebou či bez tebe...

S tebou či bez tebe...

Anotace: ...

Chci, aby ses za mnou vlekl,
do očí mi jasně řekl,
že jsi se splet a že mě máš rád,
že už nechceš být jen kamarád.
Chtěla bych poznat ten pocit,
kde by ses v mém srdci ocit,
jaká by byla naše láska,
zda bych byla tvoje kráska.
Zda bychom byli šťastni spolu,
váleli se z kopce dolů,
dělali blbosti, navzájem se sobě smáli,
všechny svoje tajnosti o sobě znali.
Být to tak nemůže, řekni mi důvod,
kde je mé lásky hlavní původ,
proč nemůžu poručit tvému srdci,
proč mé tělo právě derou vlci?
Proč mám žít, když nemůžu s tebou?
Ano, jsou tu přátelé, však mé ruce zebou,
mám je ráda, ale ty jsi můj svět,
bez tebe jsem jen zvadlý květ.
Autor H.I.L., 27.03.2011
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tady je problém,že já cítím lásku,ale on chce být jen kamarád...takže jsem na to musela přistoupit...ale užírá mě to :(( kamarádství být může,to je jasný,ale musí být na obou stranách...když na jedné je láska,je to těžký...

27.03.2011 20:50:00 | H.I.L.

Z kamarádství, přátelství, často rodí se lásky.. ale pořád platí, že muž se ženou pouze kamarádit se může. :o)

27.03.2011 15:32:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí