Nanana

Nanana

Anotace: hmm

jsem jen né vyrovnaná
jsem jen nesvá
svázaná

jsem vyrovnaná
létavá
klid se s varem střídá

prosila jsem Boha o odpuštění
prosila jsem o vrácení z lásky
z lásky daroval, nechť přijme srdce
jdeme dál

nepochopí kdo nemiloval

odpovědi otázkou sbírám
do klína
borůvky v lese nalézám
moudrost hledám - jsem a nikdy nebudu spokojená
jsem hloupá, tolikrát si říkám
vstávám a jsem sražená, nezakládám a bojuji s tlakem, nejistotou a chaosem života

s láskou jsem tě potkal
stalas se jedním
proudem i prokletím života
miluji tě
Autor Meriel, 28.03.2011
Přečteno 367x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Marcone, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Děkuji, dneska to pro mě moc znamená.

28.03.2011 20:47:00 | Meriel

Dobře podané, já myslím, že si v tem každý nande to své. ST!***

28.03.2011 20:45:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí