Ikdyž chci jen, bys psala spisovně

Ikdyž chci jen, bys psala spisovně

Anotace: Psal bych Ti rád, řeči zánovní...

Psal bych Ti rád,
řeči zánovní.
Písmenek sad,
ale na úrovni.

Občas i báseň,
nebo vyznání.
Probouzet vášeň,
proplouvat poznáním.

Ikdyž chci jen,
bys psala spisovně,
nevšímaje času - noc? Den?
Klidně o ničem. O hovně.
Autor Jeronym., 28.03.2011
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí