Beznadějně zamilován

Beznadějně zamilován

Anotace: stalo se prostě něco,za co sem velmi rád...

Ty jsi ta nejúžasnější žena,
se kterou sem velmi šťastný,
lásko prožívat chvilky s tebou,
je pocit pro mne slastný.

Jsem rád že mohu s tebou býti,
že tě mohu držet za ruku,
moct pevně tě obejmouti,
a dát ti pár něžných polibků.

Zbožňuju pohled do tvých očí,
kterého nemám nikdy dost,
zbožňuju tvůj úsměv krásný,
ten mi dělá velkou radost.

Pro mne jsi nejduležitější na světě,
moc si vážím toho že tě mám,
Lásko,tebe já strašně moc miluji tě,
jsem prostě beznadějně zamilován.
Autor Dubínek, 05.04.2011
Přečteno 555x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí