ČERNOVLASÉ SLUNIČKO

ČERNOVLASÉ SLUNIČKO

Anotace: sluníčko černovlasé..nový druh....

jsi černovlasé sluníčko
tak hřej se písničko
hledáš svojí naději
když ti stíny žalují

jsi černovlasé sluníčko
záříš ale maličko
já ale chci rozjasnit tu líc
rozdat růží na tisíc

jsi černovlasé sluníčko
nalezená bludičko
naději co kráčí vstříc
jen žiješ, co je víc

jsi černovlasé sluníčko
tak usměj se zlatíčko
zůstanou jen naše srdce
jen pohladí tě moje ruce

jsi černovlase sluníčko
já znám to tvé srdíčko
v žáru plamene
nám se nic nestane

Záříš jako sluníčko
usměvavá bludičko
hoříš jen v jednom plameni
jsi nesplněné znamení.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 05.04.2011
Přečteno 330x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, toulavá naděje, NikitaNikaT., hatlapatla, Linzerka, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Květka Š., James Libustka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro svého miláčka su také sluničko, ač ne černovlasé... ale též tak hezky milované :o)

06.04.2011 17:38:00 | NikitaNikaT.

Černovlasé sluníčko
tulí se Ti na líčko:-)

05.04.2011 21:07:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí