Když chceš vidět lásku, pusť si porno...

Když chceš vidět lásku, pusť si porno...

Anotace: nebo Medvídka Pú s Ijáčkem, kterému upadává ocas:-)

Ve školní lavici,
otisk rtů na líci,
s přiblblou čepicí,
den po dni žijící
s úsměvem princezny
a s duší ďábla.


V posteli s nebesy
mé tělo bereš si.
S dotykem líbezným
láska ti zvadla.
Autor Noctis Mania, 05.04.2011
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí