Tik v oku

Tik v oku

Anotace: Taky se vám stalo,že si tělo dělá co chce?

Tik v oku

Tik v oku z tebe mám
Chce se mi zvracet
Co s tím udělám
Asi si to zase
A na tvoji počest
Slavnostně udělám…

Ať žije perverze
Víc už to nejde
Zas je půl dvanáctý
A mně to nejde…

Ať žije zoufalství
Čekám kdo vejde
Pivo, víno, tvrdej
A stejně to nejde…

Fuck, já to vždycky věděl
Lidská malost a srdce?
Přítel co je nepřítel
Ty a on…
Jen vytřela sis se mnou prdel…

Dostal jsem nálepku
Já jsem ten problém…
Holt nejsem Banderas
Ale mám rád...a srdcem!

Kde jsi moje ženo?
Chci s tebou mluvit
Jak jinak to mám říct?
Když víc už to nejde…

Jsem vnitřně tak silný
Tys utekla s ním na jinej mód
Kde je teď ten pocit…
Já před tebou tak slabý
A tvá odpověď zní stále NE!

A přitom jen tolik toužím
být s tebou a s dětmi...
s tebou a šťastný…
Autor deadweb, 06.04.2011
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: kokyno, Romana Šamanka Ladyloba, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokud je tohle ze tvého života,tak jsem udělal chybu,že jsem dal tip.Myslím to v dobrém.
Tohle téma by mělo být tabu,ve smyslu tipů,protože tip mi příjde,jako výsměch Tvé bolesti.A za to se ti ještě jednou omlouvám.To téma je Tebou zpracované nekompromisně,syrově a bohužel skvěle,ale tipy....nevím....
Němý výmluvný výkřik,který osloví snad všechny,kdož tě přečtou.

06.04.2011 00:28:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí