Nikdy

Nikdy

Anotace: zapomenout

Už je to tu zas,
Stačí když slyším její hlas,

Když oči mé ustrnou,
Nad tou kráskou jedinou,
V té chvíli mne chladný vánek pohladí,
A z úst jeho mi poradí,
Nech ten kvítek žít,
Musí Ti stačit pouze o ní snít,
Jsi její mor na duši,
A ona to tuší,

Zavři své srdce ,
Nech jí žít,
Nechce Tě,
Tak jí nikdy nemůžeš mít…..
Autor Lumen, 08.04.2011
Přečteno 437x
Tipy 7
Poslední tipující: sht1, CULIKATÁ, Tamara, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Srdce nezapomíná... jenom vzpomínky urkývá... časem. ST!***

08.04.2011 08:22:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí