Ne dnes...

Ne dnes...

Anotace: +++

Utrpení z bdělosti smyslů,
do zvuků nekonačna
potopím se bez jediného nádechu
a budu doufat, že nezemřu.....
.... ne dnes.

Není ten správný čas,
ani správné místo
ani správná příležitost
zahodit léta popírání sebe sama...
....ne dnes.

Nechci se svléknout do naha,
a kráčet před zraky světa,
tak jak mě bůh stvořil,
v čisté nedokonalosti...
... ne dnes.

Říkat co k tobě cítím,
to se nehodí,
schovám svou lásku,
za maskou nenávisti.
Přiznat si chybu?
... ne dnes.

Možná jednou,
odhodím hrdost,
přiznám to všechno
a možná taky ne...
Jisté je jediné... ne dnes...
Autor Striptérka, 09.04.2011
Přečteno 302x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, V.N.Losinský, CULIKATÁ, hauskaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí