Věnováno

Věnováno

Anotace: ....pročítám dílka.....v některých radost, někde bolest jen.....a tak místo komentářů dávám v plen,jen srdce vjem..

Na duši přibyl další šrám,
osud prý byl dokonán.
Chtěla jsi s láskou žít,
překážky lehce přeskočit.

Růžovou barvu měl tvůj sen,
však realita má černou jen.
Samota pastí se stala,
nevnímáš prosluněná rána.

Říkalas, že pravou lásku máš,
zamilované brýle nesundáš.
Byla opravdu ta pravá,
když netrávila s tebou noci,rána?

Povinnosti jiné ji od tebe ženou,
za dětmi musí jít a ženou.
S nimi tráví volné chvíle,
s nimi si dává života cíle.

Bylas pro něj jen zpestření,
odbočka ze zajetých kolejí.
Chvíli na tvém nádraží stál,
do domovského depa pospíchal.

Až tohle pochopíš
a přehodíš výhybku,
pak najdeš ten správný směr,
kde láska nebude na příděl.
Autor Tamara, 17.04.2011
Přečteno 427x
Tipy 39
Poslední tipující: Dota Slunská, enigman, Gabrielle, Niky88, Psavec, Juan Francesco de Faro, H.I.L., EM EM, šuměnka, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

moudře jsi promluvila
kéž nalezne v tvých slovech posílení
je těžké zahodit ta pomyslná kila
představ a vábení, co vlastně není...

17.04.2011 18:17:00 | šuměnka

...někdy to nebývá jen zpestření(pohled z druhé STrany)

17.04.2011 15:38:00 | WAYWARD

Milenka na vratké lávce stojí
klid v duši neladí
muže jiná pouta pojí
brzy ji lehce odhodí....
Pěkný Tamčo, tak to také často chodí
pevné pouto z čistoty srdce se rodí..St.

17.04.2011 14:11:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí