Rozdupals

Rozdupals

Anotace: Měsíc po tom co tě nemám..

Jako loďka na rozbouřené vodě se pohupuje,
jako slunce ráno nad obzorem se rozjasňuje.

Stejně jako cítím tvé objetí,
a mé srdce zas a znovu z těla vyletí.

Jako ty dny s tebou,
mou důvěru teď udělali poloslepou..

Stejně jako sním, že na mě myslíš,
že jednoho dne si to zase rozmyslíš.

Jako rty do krve rozkousané,
tvou příčinou podepsané.

Stejně jako poslouchám písničky, u kterých jsme se milovali,
kde, kde je ten čas kdy jsme tohle mívali?

Zahodit co mezi námi bylo,
nechat tohle, to co zůstalo a zbylo..

Věřila jsem, že to neskončí, skončilo však -
ujel nám i poslední vlak..

Chybíš mi, hajzle zasranej..
Autor K.., 23.04.2011
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí