Jarní poblouznění

Jarní poblouznění

Anotace: ..

Tam kde se rudé růže pnou
a vábí vůní omamnou
tvá ústa něžná ke mně lnou
a hladí duši poddajnou.
Opilé září blankytnou
mé oči v těch tvých utonou.
A ústa často ztrácí se
ve vlasech zlatých od slunce.
Autor robbiP, 23.04.2011
Přečteno 327x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, tato22, CULIKATÁ, Maryje...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí