Dálka nedálka

Dálka nedálka

Anotace: inspirace od modrásků..primitivní, neupravené, ale upřímné..

Některý týden
se mi zdá tak dlouhý,
však oproti době,
co budem spolu žít,
je to jen střípeček pouhý…

Někdy mi chybíš…a strašně moc,
dočkat se nemůžu,
vzpomínky přehrávám zpátky,
odpočítávám další den…a další noc,
jedna po druhé se předklání,
však pak přijdou hodiny…a minuty,
po stesku ani památky
a v momentu pochopím
to neuvěřitelné kouzlo čekání…

Nejsme si vzdálení,
i přes několik kilometrů,
ba naopak
má to význam svůj skrytý
tam kdesi v zákulisí,
ta délka nás sbližuje,
prohlubuje city
a zvyšuje vážení si
jeden druhého…

Není to dálka,
nejsou to míle,
ale plouživý čas,
co nejsme spolu,
však za to čeká nás
obrovská odměna
a já si uvědomuji,
jak drahé jsou ty chvíle…

I tak se krásně žije
a šťastně dýchá,
protože
žádná dálka dálkou není,
pokud se vádí v srdci
v trysky mění
a nevysychá…
Autor Jiná, 28.04.2011
Přečteno 538x
Tipy 32
Poslední tipující: A'tuin, A. V. Nýmand, šuměnka, labuť, Tamara, zenge, enigman, Kars, Mbonita, la loba, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dálka je v podstatě jen oblečené blízko...

28.04.2011 22:04:00 | enigman

Pokud lidstvo tu bude, tohle téma pro modrásky navěky zbude

28.04.2011 21:35:00 | Kars

Ano to znám...ty nádherné pocity,to těšení...Užívej si naplno ty nádherné chvíle

28.04.2011 21:19:00 | la loba

žádná dálka, není dálka, když jsi na konci Ty
celý týden se na Tebe těším a čekám až se spojí naše rty
chvíle s Tebou jsou jaky sny, jak rád mam Tebe a ty dny
:-*

28.04.2011 19:13:00 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí