Netrap mě, prosím..:'(

Netrap mě, prosím..:'(

Anotace: Vzdávám se..

Radši prožiji krutý rozchod,
než -li poslouchat milosrdnou lež,
raději budu sledovat Tvůj bolestivý odchod,
už Tě to se mnou nebaví, tak si běž..

Hodně štěstí přeji Ti do nového života,
ať Tvá radost a láska neustále rozkvétá,
po boku ať máš milujícího člověka
a vaše láska nikdy nezaniká.

Se mnou si starosti nedělej,
ze srdce Ti přeji jen to nej,
každý den s úsměvem prožívej,
jen svou milovanou v srdci měj.

Vím, že tak budeš šťastný,
už nemám důvod držet Tě jak v pasti,
jdi a užívej si na světě slastí,
vždyť tolik krásných dívek máš ve své vlasti.

Náš vztah byl již ukončen,
naše láska je už pouhý sen,
radost, lásku a štěstí Ti přeji jen,
v tuto chvíli potlačím svůj marný sten.

Tvé štěstí je přání mé,
doufám, že bude brzy splněné,
naše dva životy do sebe zapletené,
tímto rozhodnutím navždy rozdělené.

Jedině toto je již řešení,
pro Tebe jisté vysvobození,
má láska k Tobě se mírně pozmění,
v přání Tvé radosti se promění.
Autor termitka, 03.05.2011
Přečteno 564x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji, už je mezi námi vše v pořádku a zas krásné.. Ty básničky jsou staré rok, ale předtím jsem je semka nebyla schopná dát..:)

06.05.2011 17:40:00 | termitka

Asi udělal chybu, ale je to člověk z lidu, není lhostejný a stále v klidu. Neznamená, že tě nemá rád a chce vedle tebe stát. Zjisti to, než zahodíš lásku

06.05.2011 11:00:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí