Strach je jak chladnokrevný vrah

Strach je jak chladnokrevný vrah

Anotace: Stále mě sužuje, stále mě trápí..

Stále stejnou otázku si pokládám,
přemýšlet nad ní nepřestávám.
Proč je mi stále v patách strach??
Pronásleduje mě všude jako chladnokrevný vrah.

Jeho hlad mé myšlenky ožírá,
on tím neustále přibývá.
Nesnesitelně ve mě stále hlodá,
do nesmyslných detailů šťourá.

Chci se ho už navždy zbavit,
nenechat se znovu do jeho sítí lapit.

Nevím, proč se stále o nás dva obávám,
znát návod, jak se ho zbavit, tak neváhám!!
Vždyť se přeci nemusím ničeho bát,
lásku a věrnost jsi se mi rozhodl dát..

Minulost už, bohužel, nejde změnit,
budoucnost ale ještě mohu ovlivnit.
Proto slibuji minulost již neřešit,
teď už vím, že Ti mohu bezmezně věřit..
Autor termitka, 03.05.2011
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vloudil se mi text z něčeho jiného.Promiň, mělo být:
Všichni se něčeho bojíme,zda ten život ustojíme. Problémy jsou a budou, ukousali bychom se jinak nudou.

06.05.2011 10:57:00 | E.T.Jane

Správka stála stovkyšichni se něčeho bojíme,zda ten život ustojíme. Problémy jsou a budou, ukousali bychom se jinak nudou.

06.05.2011 10:56:00 | E.T.Jane

Carpe diem :)

04.05.2011 00:40:00 | girl.with.curly.hair

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí