Ona

Ona

Anotace: Promin

Jen jeden toužebný pohled do tvých očí,
Den bez tebe zdá se mi dlouhý a svět se mi točí,
Do náruče vzít tě a nikdy nepustit,
Tobě jakkoliv ublížit já nedám dopustit.

Myslíš že toho chci moc ale není to tak,
Chci jen něžné slovo a rozjasní se mi temný mrak,
Chci tě do náruče vzít a po tváři pohladit,
Rozjasnit ti každý den a od zlých myšlenek tě odradit.

Nechci se s tebou hádat každý den,
Nechci tě ztratit to by bylo jak zlý sen,
Má otázka kterou znáš tu vždy bude,
Vidím tě ve snu , vidím tě všude.
Autor Spajdy, 04.05.2011
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: Dark Princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí