Svině.. jsem

Svině.. jsem

Anotace: když to nejde tak to nejde

Tvař se jako svině... KŘIČ!!!
Já nemůžu jinak, posílám tě pryč.
Tak neříkej jak jsem milá tvá nejhezčí
a trochu mi to chlapče ulehči.

Mé srdce mě táhne jiným směrem,
tak se přece nepoperem
a zvládneme to jako lidi,
těžko říct kdo víc se stydí.

Nemůžu ti slíbit hory doly
i když mě to moc bolí
Nejde to, já neumím lhát,
tak přestan mě mít rád.

Vím jak bolí tahle slova,
nemůžu jinak a tak znova.
Běž pryč a nechej mě tak
jiným směrem míří můj zrak.

A i když má láska o mě nestojí,
jednou se ta rána zahojí.
Já nemůžu žít s někým ke komu nic necítím,
zaslepena láskou; na tebe nevidím.
Autor darkday, 06.05.2011
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí