Ne, nevezmu Tě za ruku, jsi na mě až moc slušná.

Ne, nevezmu Tě za ruku, jsi na mě až moc slušná.

Anotace: Tos nadělala hluku...

Ty jsi byla střízlivá,
kofolu jsi pila,
já rty máčel do piva,
pěna tuhá, bílá.
Kouř táhnul se temně,
vydechoval jsem, seděl.
Hleděla jsi na mě
a já o tom věděl.

"Ne, nevezmu Tě za ruku,
jsi na mě až moc slušná."
Tos nadělala hluku,
prej: "Si myslíš, že jsem hnusná?!"

Pochopilas, začalas jednat,
tvý kámoší mě zmlátili,
když jsi chtěla rande sjednat.
Hodně mě zmlátili.
Pak začal i já chápat,
nejsi slušná a nech mě být!
Po dechu musím tápat,
když vidím vykradenej byt.

Abych Tě miloval jen?
Uvidíme, co z toho vyústí.
Pojď ale ihned ven.
Cože? Mamka Tě nepustí?!...
Autor Jeronym., 08.05.2011
Přečteno 435x
Tipy 2
Poslední tipující: Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí