Dočkáme se...

Dočkáme se...

Anotace: ...jednou ;)

Těším se moc
Až někdy spolu
Budeme moct
Trávit každou noc
A ráno se probouzet
Vedle Tvého těla
Mého krásného anděla

Napořád spolu
Už nikdy nezažiješ
Srdce bolu
Slibuji, protože
Tě hluboce miluju
Autor JohnyD., 10.05.2011
Přečteno 424x
Tipy 6
Poslední tipující: Emmelia, Mraveneček, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji Ti, andílku
naše pouto neodejde do ústraní
naše láska nepřetrhne svou nit
už nikdy Ti nikdo srdce nezraní
protože já ho budu pečlivě chránit...

10.05.2011 20:59:00 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí