Kamarád nebo Láska ?

Kamarád nebo Láska ?

Anotace: Po pul roce jsem se odhodlala a darovala srdce jinému, protože ten první mně zklamal .

Každý den a každého večera
jsem pořád jen a jen brečela
Můj první šampion srdce mě zklamal
jeho přezdívka byla jamal
Avšak po boku mi stál kamarád
který mi vždy pomáhal
Jeho sestry byli mé nejlepší kamarádky
avšak ted se staly naproti němu jen parátky
Jednoho dne se dotkl mých rtů
a já jsem si myslela, že jsem jen ve snu
Sen to ale nebyl
mé srdce mi hladil
Když vidím jeho krásné oči
svět se semnou točí
Jeho krásné slova
chci slyšet pořád znova a znova
Děkuji ti že si mě zachránil
a mou smrt zabránil
Jsem za tebe ráda Luki
nechci žadné jiné kluky
Nikdy ti nebudu lhát
protože ty si mi dal chut do života vstát !
Autor Chamka, 10.05.2011
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zní to upřímně, jenom občas sem tam plave tam chybička... ale to se časem učesá...

11.05.2011 06:10:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí