nažvdy spolu

nažvdy spolu

Anotace: je to vyznání lásky a je to prostě o lásce

když dotýkám se tvých úst
cítím v srdci štěstí,
jedině co dobře vím
je že láska nespí.

vepisuji do řádků ta něžná slova lásky
jestlipak mi chceš šeptat do ucha otázky?
chceš vědět že tě miluji
má odpověd je ano,
že máme být spolu je v osudu psáno
zatím naší lásce bylo jenom přáno.
Autor čipsy, 11.05.2011
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upřímné a pěkné vyznání... láska nás někdy k šílenství dohání.

11.05.2011 10:44:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí