Vůně kůže

Vůně kůže

Anotace: propletená tužeb...

Z řádků psaných na Tvou kůži
dotekem splynout v jednu duši
Záchvěvem psaných slov
volám Tě..tak ..pojď...

Projdeme spolu nocí
propletenou mocí
hádanek a tužeb
vůní naší kůže

Hlasem svádivých doteků
já si Tvé ruce dovedu
k místu mého vzrušení
kam...asi máš už tušení....

Ozvěna bouřící se mezi stěny
vracíš mi úder Tvojí něhy
Voníš milostnou euforií
jsem součástí v melodii...

Když voláš mé jméno...
Autor Kett, 14.05.2011
Přečteno 499x
Tipy 22
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, kroužek, Milásek, Jiná, NikitaNikaT., Niky88, Mbonita, sobý hnusec, labuť, hatlapatla, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... Jako ozvěna, vrácí se mi zpátky,
mé srdce svádí boj a smyšlenkami hádky...
... volám stále... tak pojď tady mě máš,
Tvé srdce řekne jen, vážně sebe mi dáš...

15.05.2011 21:05:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí