Bez tebe to nemá cenu

Bez tebe to nemá cenu

Anotace: Když je člověk zamilovaný a nudí se na hodině češtiny.. :)

Ty jsi moje slunce,
co usmívá se sladce.
Jsi jako svit v noci,
něco vidím v dálce, asi vlci.
Nechť si mě klidně sežerou,
umírám když nejsem s Tebou.
Romantismus právě berem,
já tu jsem ale jenom tělem.
Můj duch leží vedle Tebe
a pozoruje modré nebe.
Po chvilce ale zjistím,
že si to vše vymýšlím...
Autor moncik94, 17.05.2011
Přečteno 427x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snění není vymýšlení
ale jenom zamyšlení
přání otcem myšlenky
pro milence milenky

20.05.2011 21:34:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí