Tajemství

Tajemství

Anotace: ...

Plynoucí vzpomínky
dávají naději,
vyhaslé plamínky
vrátit nás nechtějí,
v půlkruhu chodíme
bez konců, začátků,
boj v sobě svádíme,
bloudíme pozpátku,
tak nějak tušíme,
co není souzeno,
myšlenky dusíme,
nemá být vyřčeno,
se zbytky citů
neslyším větu,
nevidím stále,
nevím, že jsi tu.
Autor Jamesow, 17.05.2011
Přečteno 398x
Tipy 17
Poslední tipující: Alasea, Madanik, Mraveneček, Henry_propper, danav, Psavec, januve, CULIKATÁ, Caricia, Alain, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Shhh, je tady, jenom se ukrývá...

Nádherně tajemná básenka...
U mě za ST ;)

17.05.2011 20:24:00 | La Ragazza con Bandiere Ceche

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí