A ty se ptáš...

A ty se ptáš...

Anotace: ...how does it feel to be the "Main Miss World of A."...

How does it feel?

...it feels like a dream I´ve always dreamt of
like dancing on the surface of the boiling Sea
like being a child forever with no need to grow up
feels like I´ve become all my "never-be's"...

It feels like flying on the wings of your palms
and like a rainbow which I could dress in for thee
like standing on the top of the world before the dawn
and feeling dizzy looking down on the shadow of former me...



Jakej to je pocit?

Je to jak sen, o němž jsem odedávna snila,
jako tanec na hladině moře před bouří;
jak zůstat dítětem, jež jsem kdysi opustila,
jako stát se vším, čím toužila jsem být...

Je to jak letět na křídlech Tvých dlaní
a jako duha, do níž pro Tebe se ustrojím;
jako stát na vrcholu světa před svítáním
a závrať z pohledu dolů na svůj vlastní stín...

Přečteno 626x
Tipy 14
Poslední tipující: Sunny, Kyška, bez nápadu na přezdívku..., Lady Carmila- Políbená mlhou.., zvířenka, Juan Francesco de Faro, januve, Bambulka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)
Někteří by měli mít své sbírky, zcela jistě. Zaslouží si proniknout do světa druhých, aby se dokázali oblažit jejich čistými vodami...

03.03.2020 01:58:40 | Sunny

Ta báseň se mi moc líbí - možná, mimo jiné, i protože znám ten předlouhý stín v krajině pod nohami...

20.07.2011 09:18:00 | khantengri

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí