tak mi bylo trochu smutno

tak mi bylo trochu smutno

Anotace: bylo jaksi smutno na srdíčku

v očích jen pláč
slzy na kraji
schoulená v klubíčku
sny se nezdají
v srdíčku chlad
jako by nebylo
po lásce hlad
co ze všeho jen zbylo?
smutek ve tváři
ruce se třesou
tíhu bolesti,stěží jež nesou
noc je už tmavá
chce se ti spát
ráno naději dává
sen o lásce chtěl by se zdát
Autor veverka, 20.05.2011
Přečteno 420x
Tipy 5
Poslední tipující: Lonely.girl, CULIKATÁ, Jiná, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná a přitom hezky napsaná

20.05.2011 13:50:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí