Už čekám

Už čekám

Anotace: ..a víkend se blíží..

Chybíš mi víc než kdy před tím,
tak pojď mi dát hebkost svou za víčka,
pevně mě chytni a odnes na zápraží,
jen přijď jsi mě tu něžně hýčkat,
už čekám s nataženou paží…

Postrádám Tě jako Sahara kapičky vody,
však vzduch je vlhký a já zvládám krásně žít,
poklidně vzpomínám, aniž někdo tuší,
chci poslouchat srdce Tvé nahlas bít,
tak neotálej a pošli mi jeho tóny,
už bedlivě poslouchají mé uši…

Postrádám Tě jako hora sněhovou sukničku,
stejně jak trávě chybí slunce na stráních
a úplňku ten spící nov,
chci ležet na Tobě stočená v klubíčku,
a říkat Ti, jak děkuji nastotisíckrát,
tak naber rychlost a vezmi mě do dlaní,
už utápím se v tom moři slov…

Chybíš mi víc než cokoliv na tomhle světě,
už máš mě plně ve své moci
a já se myšlenek na Tebe neoprostím,
tak dej mi své doteky k snů plné noci,
bříšky prstů polechtej ty mé boky,
mé nitro se do Tvého halí,
tak pojď se ke mně konečně přiblížit,
už dlouho volám Tvé kroky…

…a vyhlížím Tě v dáli…
Autor Jiná, 20.05.2011
Přečteno 481x
Tipy 25
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, labuť, Psavec, JohnyD., Lonely.girl, Květka Š., zenge, Tomáš Přidal, Kett, Noc17, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chybíš mi víc, než kdy dřív
chybíš mi v každém dni nastokrát
že básním pro Tebe žádný div
ač bych se za Tebou radš jela smát...:)

20.05.2011 14:28:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí