Bylo to naposled?

Bylo to naposled?

Anotace: nevěřím tomu, čemu věřit chci

Lepší než dobrý
Lepší než jsem si vysnila
Den kdy to bylo jako dřív

Kamarádství s výhodou
Kamarádstvím není!
Za tím si stojím...

Závaznější než si myslíš
Závaznější než já tvrdím
Podpásovky, ze strachu z lásky

Dotkneš se mě ještě někdy?
Dotkneš se mě se stejnou něhou?
Taky ti to nedá spát?
Autor Mareritt, 21.05.2011
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: katkabloom, CULIKATÁ, Findë
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí